Houtconstructies
van de bovenste plank

Zoutloods, Grobbendonk (B)

Snelle bouwtijd  Duurzaam alternatief  Brandveilig bouwen  Licht en stabiel

Laminated Timber Solutions

Laminated Timber Solutions is de ervaren partner voor uw dragende houtstructuur opgetrokken in gelijmde houtconstructies. Wij berekenen, ontwerpen, produceren en monteren dragende houtstructuren voor de professionele markt. Aannemers, architecten en bouwheren vertrouwen al meer dan 60 jaar op onze knowhow en ervaring. Dankzij onze expertise op het vlak van engineering, productie en montage bouwen we o.a. sportcomplexen, woonontwikkelingen en bedrijfsgebouwen die voldoen aan de hoogste eisen.

Gelijmde houtconstructies

Gelijmde houtconstructies bestaan uit een samengesteld houtproduct. Voor de houtbouw van logistieke, agrarische, residentiële en retailgebouwen bieden we drie verschillende gelijmde houtoplossingen aan: gelijmd gelamelleerd hout (BLC) en kruislaaghout (CLT). Daarnaast is Laminated Timber Solutions ook licentiehouder van Kielsteg.

Dragende houtconstructies

Met de houten balken of spanten uit gelijmd gelamelleerd hout bouwen wij of onze klanten dragende structuurelementen voor opslaglocaties, logistieke ruimtes, productiehallen; sportcomplexen, scholen, retailgebouwen en commerciële centra.

 

Met de houten platen opgetrokken uit kruislaaghout construeren we lichte, massieve houtconstructies voor openbare gebouwen, scholen en multi-residentieel vastgoed als appartementsgebouwen en studentenwoningen.