04/06/2018

Laminated Timber Solutions bouwt binnenkort de dakstructuur voor het nieuwe Bellewaerde Aquapark. Samen met hoofdaannemer Monument Vandekerckhove ging het familiepark van Bellewaerde op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner. LTS is dan ook uitermate trots deel te kunnen uitmaken van dit ambitieuze project. Met een prijskaartje van 17 miljoen euro is dit de grootste investering ooit van Bellewaerde.

06/12/2017

Hout is een hernieuwbare grondstof. Bij de groei van de boom wordt CO2 uit de atmosfeer gehaald en opgeslagen in het hout. Door hout te gebruiken als bouwmateriaal wordt die CO2 vastgelegd in de constructie.

05/12/2017

Laminated Timber Solutions  is in Charleroi gestart met de bouw van 2 appartementsblokken die kaderen in de ontwikkeling van een volledig ecologische wijk waar op termijn 600 wooneenheden komen. Beide gebouwen tellen elk 5 niveaus en worden in CLT (kruislagenhout) opgetrokken. Naast de CLT structuur realiseert Laminated Timber Solutions ook de wandisolatie en de houten gevelafwerking. De dragende structuur wordt gemonteerd aan een tempo van 1 verdieping per week.

05/12/2016

Laminated Timber Solutions (toen nog Korlam) verzorgt het gelamelleerde hout en al het CLT voor het hoogste houten gebouw van Nederland. In Amsterdam wordt de Patch 22 gebouwd, bestaande uit woon- en werkgedeeltes.

Blijf op de hoogte
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. U ontvangt er max. 1 per maand.