15/12/2020

Laminated Timber Solutions (LTS) sleept Cadwork Award in de wacht

Op 4 maart ontving Laminated Timber Solutions (LTS) het goede nieuws: de houtbouwspecialist kreeg de bevestiging dat het een ‘cadwork award’ heeft gewonnen. Het innovatieve bedrijf kon de bezoekers op de Facebookpagina van cadwork overtuigen met een passief gebouw, volledig opgetrokken uit CLT (Cross Laminated Timber of kruislaaghout), bestaande uit 17 eenheden (duplexen en appartementen) en voorzien van een gemeenschappelijke ruimte. Het project in Molenbeek haalde het van tien andere inschrijvingen in de categorie ‘openbare gebouwen’.

Cadwork Award project CLT kruislaaghout

Niko Bonnyns, managing director, is verheugd met het winnen van deze award. “Het is een erkenning voor onze expertise in 3D-ontwerp en voor de studie die we rond dit project hebben gevoerd. Ik ben bijzonder trots op het volledige LTS-team en wens hen dan ook proficiat met het binnenhalen van deze prijs”, vertelt Bonnyns.

Cadwork is een softwarespecialist die verschillende 3D- en CAD/CAM-oplossingen aanbiedt, o.a. ook voor ontwerpers van houtbouwprojecten. Enkele maanden geleden deed het bedrijf een oproep aan zijn klanten om projecten in te schrijven voor deelname aan het ‘cadwork concours’. Het doel van deze wedstrijd was in eerste instantie om de mooiste realisaties van 2018 te belonen, maar vooral ook om de expertise van hun klanten extra in de kijker te plaatsen. Bezoekers van de Facebookpagina ‘cadwork francophone’ kregen een maand de tijd om hun favoriet per categorie te belonen met een ‘like’. Op basis van het aantal likes werd vervolgens een winnaar per categorie aangeduid.

Blijf op de hoogte
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. U ontvangt er max. 1 per maand.