08/12/2020

Spanbo maakt niet langer deel uit van Groep Terryn

Met de verkoop van Spanbo, een specialist in industriebouw, zijn alle banden verbroken met de houtbouwer Laminated Timber Solutions. Samen maakten ze deel uit van Groep Terryn, een consortium met meer dan 70 jaar ervaring in de bouwsector. 10 jaar geleden kwam de groep terecht onder de vleugels van de beursgenoteerde groep CFE.

VT-invest zet in op uitbreiding

Op vijf augustus 2020 publiceerde VT-Invest Group een persbericht op haar website waarin te lezen staat dat het tot een akkoord is gekomen over de verkoop van Spanbo nv aan de investeringsgroep. VT-Invest zet zo een volgende stap in het uitbouwen van een uitgebreid portfolio met ‘hooggespecialiseerde bouwbedrijven’. Een van de troeven van Spanbo is dat de industriebouwer sterk verankerd zit in de regio. Met de acquisitie dekt VT-Invest nu ook West-Vlaanderen af.

Spanbo nv niet meer gelinkt aan Laminated Timber Solutions

Niko Bonnyns was jarenlang managing director van de Groep Terryn en fungeerde ook als gedelegeerd bestuurder van Spanbo. Nu de overname van deze tak een feit is, kan de voormalig general director zich volledig concentreren op Laminated Timber Solutions. Uiteraard worden de lopende dossiers nog afgewerkt en wordt dan pas finaal de fakkel overgedragen aan VT-Invest.

Blijf op de hoogte
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. U ontvangt er max. 1 per maand.