16/12/2020

Woodskot, een project van Laminated Timber Solutions, pakt zilver op de Schrijnwerk Awards

Op donderdag 10 december maakte de redactie van het vakblad Schrijnwerk de laureaten van de Schrijnwerk Awards bekend. Lamcol, beter bekend als Laminated Timber Solutions (LTS), greep met het prestigeproject Woodskot net naast de hoofdprijs in de categorie ‘Houtbouw’.

Woodskot
Woodskot op de tweede plaats in de categorie ‘Houtbouw’

Net geen goud voor Laminated Timber Solutions op Schrijnwerk Awards

Niko Bonnyns, managing director van Laminated Timber Solutions: “De editie 2020 van de Schrijnwerk Awards was opnieuw een schot in de roos. Ook dit jaar waren de ingestuurde projecten een toonvoorbeeld van vakmanschap en liefde voor het métier, een echte lofzang voor het product.”

“Een welgemeende proficiat aan de winnaar! Jammer dat we met Woodskot op de tweede plaats zijn gestrand, maar CC Bois neemt verdiend het beeldje in ontvangst. We proberen het volgend jaar gewoon nog eens opnieuw”

“We zijn bijzonder trots op het team van Laminated Timber Solutions dat het project Woodskot mee hielp realiseren en kunnen vrede nemen met de tweede plaats”, vertelt Niko Bonnyns, managing director van Laminated Timber Solutions

Scandinavische stijl scoort bij expertenjury

Het vakblad organiseert elk jaar een gala-avond voor de uitreiking van de awards, maar het coronavirus gooide dit jaar roet in het eten. De beeldjes werden, volledig coronaproof, uitgereikt door de partners van de Schrijnwerk Awards. De trofee voor de winnaar in de categorie Houtbouw werd overhandigd door Leitz Service, toeleverancier in snijgereedschappen. De jury koos voor het project van CC Bois (Charpente et Construction Bois SPRL). Het bedrijf uit Braine le Château charmeerde de juryleden met een restaurant in Scandinavische stijl in opdracht van het dierenpark Pairi Daiza.

Blijf op de hoogte
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. U ontvangt er max. 1 per maand.